Камара на архитектите в България - арх. Николай Гълъбов

Арх. Николай Гълъбов е завършил специалност „архитектура” през 1992 г. Притежава сертификати за изграждане на „зелени” сгради и управление на инвестиционни проекти от щата Калифорния, САЩ. Двадесет години опит в изготвяне на дизайна и управлението на инвестиционни проекти в строителството. Лицензиран архитект в Щата Калифорния, САЩ.


От 2009 г. е председател на Комисията по международна дейност и евроинтеграция към КАБ, а от Май 2012 и зам. – председател на Камарата на архитектите в България.


Член на Управителния съвет на Архитектурния Съвет на Европа, 2011 - 2013. Наблюдаващ и координиращ дейността на работните групи: „Околна среда и архитектура”, „Урбанизъм“ и „Жилищна политика“ към АСЕ.


Работил по сертифицирания със златен „LEED“ (Leadership in environmental and energy design) - „Ийст енд проджект“ в град Сакраменто, Калифорния, САЩ.


Архитект на „зеления склад“ на “Загорка“ в град Стара Загора. Сградата е сертифицирана по системата за оценка за природосъобразно строителство - „БРИИМ“. Първата в света сертифицирана сграда на Heineken.


Архитект на устойчивото обновяване на десет типа едропанелни жилищни сгради в град София.ЗЛАТЕНСПОНСОР

СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ

спонсори

партньори