В конкурса могат да участват архитекти, дипломирали и работещи в България или в чужбина.

В конкурса се участва само електронно чрез изпратени по електронна поща проекти.

За участие е необходимо да бъде изпратена заявка за участие, попълвайки формуляра приложен в сайта. 

Максималният размер на елректронното писмо, съдържащо цялата информация не трябва да е по-голям от 15 МВ. В случай, че файловете са в по-голям обем може да бъде изпратен линк за изтеглянето им .

Не се приемат материали на твърд носител или хартия.

Проектът трябва да съдържа до 20 бр. изображения: чертежи и визуалиции и обяснителна записка (до 3 страници). Обяснителната записка да е специално предназначена за участието в конкурса. В нея да се съдържа информация свързана с критериите при журирането.

Форматът на текстовата част трябва да бъде в някой от следните формати: *.doc, или *.pdf. Графичната информация (снимки, схеми, визуализации и/или планове) трябва да бъде в: jpg илиgif формат с резолюция 300 dpi.

Препоръчително е визуализациите, чертежите и детайлите да се подават, като отделни снимки.

Внимание! Тази година може и е желателно да се подават и интериорни решения към участващите проекти в случай, че има такива. 

Получените електронни писма ще бъдат потвърждавани с обратен e-mail в рамките на три работни дни. Ако не получите потвърждение по електронната поща, можете да се обадите на телефон: 0889 895 375 или 0899 100 456.


Форма за участие - изтегли заявка

Изпрати заявка за участие на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вашите проекти изпращайте на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Списък с участници

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР

ЗЛАТНИ СПОНСОРИ

СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ

партньори

ВХОД ЗА ЖУРИ