Производствена сграда за изработка на гоблени и тъкани с характерни мотиви

Производствена сграда за изработка на гоблени и тъкани с характерни мотиви

Проектант: арх. Веселин Белинчев "Пирин Дизайн Студио"

Настоящия проект представлява иновативна разработка на производствена сграда за изработка на гоблени и тъкани с характерни мотиви. Производството е предназначено за клиенти от цял свят. Изискванията на възложителя бяха сградата да отговаря на последните технологични тенденции. Конкретния технологичен процес и непосредствената му изява и презентиране, наложиха изграждането на сграда, която в интериорно и в екстериорно отношение да отговаря на естетическите критерии и изисквания на възложителя. 

Във функционално отношение сградата е ситуирана в П-образна позиция с обединителен център-изложбено и презентационно пространство. Наличието на вътрешно амфитеатрално ниво и просторни тераси е предпоставка за светски събития и промотиране на производствената дейност. В интериора и обзавеждането са вложени последни тенденции на световната мода и материали, отговарящи на най-добрите практики. 

Образът на сградата е семпъл, функционално подчинен на технологични процес, но същевременно– максимално изразителен. Цветовете са в сиво-бялата гама, на места са използвани топли цветове за акценти, като целта е създаването на приятно хармонична и ефектна среда.

 

 

 

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР

ЗЛАТНИ СПОНСОРИ

СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ

спонсори

партньори

ВХОД ЗА ЖУРИ