арх. Георги Савов

Арх. Георги Савов е завършил средното си образование в Художествена гимназия за изящни и монументални изкуства „Цанко Лавренов” в Пловдив.
През 1994 г. се дипломира в УАСГ – София, специалност Архитектура.
Работи последователно в „А-три архитектура и изпълнения” ООД и във „Вамос” ООД като съдружник и управител.


Проекти:
административни, промишлени, обслужващи и жилищни сгради, хотели и устройствени разработки.

Член на:
- Съюз на Архитектите в България /САБ/,
- Камара на архитектите в България /КАБ/,
- Българска Асоциация на Архитектите и Инженерите Консултанти /БААИК/,
- FIDIC


Награди: 

- Награда "Сграда на годината” в категория “Хотели и ваканционни комплекси” за 2015 г. – Клуб хотел РИУ Хелиос Парадайз – Свет Влас.
- „Сграда на годината” 2013 г. – Специална награда – Спортен комплекс на ФК Ботев, кв. Коматево гр. Пловдив.
- Награда “Сграда на годината” в категория “Търговски сгради” за 2003 г. – обществена търговска сграда “Александър” – гр. София.
- Номинация за сграда на годината 2009г. за обект: „BULGARIA TOWER”, в раздел Обществени сгради с бизнес предназначение.
- Специална награда в колектив на "Съюз произведено в България" за производство на патентована пространствено-прътова конструкция "ЕРГО” – "РЕКЛАМА ЕКСПО" 98;
- Награда в колектив за млади автори от "РЕКЛАМА ЕКСПО" 99 за цялостно оформление и дизайн на верига от бензиностанции на "Еко петролиум" ООД;
- Награда в колектив на Съюза на архитектите в България за рекламен дизайн и цялостно представени реализации на обекти в системата на "ПЕТРОЛ" АД на общата архитектурна изложба за 1994-1995 г.;
- Награда в колектив на Съюза на архитектите в България за "Проект за покрит градски пазар гр. Пирдоп" на общата архитектурна изложба за 1995-1996г.

ЗЛАТЕНСПОНСОР

СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ

спонсори

партньори