Citybuild.bg

www.citybuild.bg е водеща интернет-медиа в областта на архитектурата и строителството в България, която стартира своята дейност през есента на 2006 г.

Амбициите на екипа ни са да поднася актуална, добре проверена и навременна информация на своите читатели, интересуващи си от новостите в областта на строителството и архитектурата, и свързаните с тях дейности.

www.citybuild.bg е незаменим по своя характер интернет сайт и справочник за архитекти, проектанти, инженери, строители, търговски фирми и крайни потребители. Потенциалната му аудиторията включва хиляди професионалисти, студенти по архитектура, неограничен брой хора, интересуващи се от тематиката на портала. В www.citybuild.bg потребителите имат възможност да открият цялата интересуваща ги информация на едно място, да направят нужните им справки, да намират конкретни фирми, да обменят информация, да научат новините в бранша, да публикуват обяви за работа, да получат професионален съвет и да направят най-правилния избор. Именно затова и нашето мото е:
„Преди да решиш, информирай се добре!"‛.

Порталът е официален медиен партньор на Камарата на архитектите в България и Съюза на архитектите в България.

От 2007-ма година, www.citybuild.bg провежда ежегоден конкурс за "Най-добър строителен продукт", в който читателите на платформата сами определят кои са най-добрите продукти в 11 категории измежду близо 2000 продукта, отново посочени от потребителите. Конкурсът се провежда с подкрепата на КАБ, САБ, БТПП, Националната строителна федерация, Асоциацията на търговците на строителни материали, "Български строитени маркети".

Други наши медийни продукти са: www.citybuildhome.bg; zdravennavigator.bg; surgery.bg, както и печатните издания Здравен навигатор за фармацевти и Здравен навигатор-Онкология.

 

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР

ЗЛАТНИ СПОНСОРИ

СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ

спонсори

партньори

ВХОД ЗА ЖУРИ