The awards

АРХ ИНОВА

Конкурсът, който поставя в светлината на прожекторите качествената архитектура, поощрява стойностните проекти, смелите и иновативните идеи, дава път за изява на таланта и интелекта, отстоява високото качество и ценности, търси съкровения баланс между инвестиция и идея, оценява безпристрастно и честно достойнствата на всяка творба, отличава устойчивата, функционалната и красивата архитектура с поглед в бъдещето, но не се отказва от уроците на миналото в непреходните архитектурни образци конкурсът, който поставя фокус върху Вашите постижения.

Това е Вашият Конкурс - за седма поредна година отправяме предизвикателство към всички, които не се уплашиха и не изоставиха мисията да създават, дори в днешните трудни  времена.

Добре дошли! 

 

За приза

Наградите на АРХ ИНОВА са знак за почит и уважение, заслужено и престижно звание, резултат от усилен труд! Те се печелят не само с професионализъм, умения и талант, но и с много емоция, вложена в творбата. Незабравимо е усещането да се изправиш пред колегите си като победител в „Годишните архитектурни награди АРХ ИНОВА “ и да откриеш в очите им подкрепа и признание за своя труд, да усетиш  съпричастност и да чуеш искрени аплодисменти за постигнатото. Заслужава си!

Церемония 2019

За всичките тези години церемонията по връчването на „Годишни архитектурни награди АРХ ИНОВА “ се превърна в дългоочаквано събитие за архитектурната колегия и представителите на строителния бранш. По време на събитието се представят номинациите, следва тържествено награждаване, незабравими спомени в снимки, неформални срещи и разговори. За нас винаги е било гордост да бъдем организатор и домакин на толкова сърдечна среща. 

Тази година, изпълнена с непредвидими обстоятелства и неизвестност, решихме да не правим крачка назад! ,На 16.12 победителите ще бъдат представени в едночасов видео филм, благодарение на който конкурсът няма да загуби нито частица от своя блясък!


Защо да участвам?

АРХ ИНОВА е независима платформа, която дава шанс за изява на млади и на утвърдени таланти, които работят в името на каузата за по-добра, по-красива и стойностна среда за живот. Всичко създадено остава и носи отпечатъка на автора си, както и неговото послание. Ние създадохме този конкурс, за да приветстваме таланта, да осигурим защитено от комерсиални цели поле за изява, да дадем гласност и възможност да се легитимирате на архитектурната сцена в национален и международен мащаб.

Получавате Сертификат и Приз - победител АРХ ИНОВА – знак за висок професионализъм, креативност, иновативност и талант.
А етикета “Победител” на АРХ ИНОВА може да използвате за вашите дигитални и принт комуникации. Вашите творби остават в постоянната презентация в галерията на сайта, с линк към Вашата компания или личен сайт. 

Надяваме се, че тазгодишната промяна в регламента и включването на всички категории в надпреварата ще бъде вълнуващо и предизвикателно за Вас!

 

Очакваме Вашите проекти!

 

Lorem ipsum dolor sit

  • 1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.
  • асдасда асд

Lorem ipsum dolor sit

  • 2. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.

Lorem ipsum dolor sit

  • 3.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.

Lorem ipsum dolor sit

  • 4. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.

Lorem ipsum dolor sit

  • 5. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.
 

Partners


GENERAL PARTNER


GOLDEN SPONSORS


SILVER SPONSORS


SPONSORS

Организатори

org-1

CityBuild.bg

www.citybuild.bg е водеща интернет-медиа в областта на архитектурата и строителството в България, която стартира своята дейност през есента на 2006 г.

Амбициите на екипа ни са да поднася актуална, добре проверена и навременна информация на своите читатели, интересуващи си от новостите в областта на строителството и архитектурата, и свързаните с тях дейности.

www.citybuild.bg е незаменим по своя характер интернет сайт и справочник за архитекти, проектанти, инженери, строители, търговски фирми и крайни потребители. Потенциалната му аудиторията включва хиляди професионалисти, студенти по архитектура, неограничен брой хора, интересуващи се от тематиката на портала. В www.citybuild.bg потребителите имат възможност да открият цялата интересуваща ги информация на едно място, да направят нужните им справки, да намират конкретни фирми, да обменят информация, да научат новините в бранша, да публикуват обяви за работа, да получат професионален съвет и да направят най-правилния избор. Именно затова и нашето мото е:
„Преди да решиш, информирай се добре!"‛.

Порталът е официален медиен партньор на Камарата на архитектите в България и Съюза на архитектите в България.

От 2007-ма година, www.citybuild.bg провежда ежегоден конкурс за "Най-добър строителен продукт", в който читателите на платформата сами определят кои са най-добрите продукти в 11 категории измежду близо 2000 продукта, отново посочени от потребителите. Конкурсът се провежда с подкрепата на КАБ, САБ, БТПП, Националната строителна федерация, Асоциацията на търговците на строителни материали, "Български строитени маркети".

Други наши медийни продукти са: www.citybuildhome.bg; zdravennavigator.bg; surgery.bg, както и печатните издания Здравен навигатор за фармацевти и Здравен навигатор-Онкология.

org-1

Списание "ОЩЕ ЗА КЪЩАТА"

Списание "ОЩЕ ЗА КЪЩАТА" е месечно онлайн списание за архитектура, строителство, обзавеждане и озеленяване. Предназначено е за широк кръг читатели и специалисти. Представя проекти и реализации на къщи, съвети и информация за най-новите технологии и строителни материали за фамилната къща.

org-1

THE BUILDING

THE BUILDING е специализирана онлайн медия за архитектура, строителство и управление на обществени сгради. Представя реализации, проекти и строителни и архитектурни технологии и материали.

© 2020 Archinova All rights reserved!