Новини

Последна възмоност за ранна покана - ARCHNINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023

Осигурете си покана за най-големия архитектурен спектакъл на годината ARCHINOVA 2023 - 10 години на вдъхновение и иновации в архитектурата!

На 04 април 2024г, за десети пореден път, на бляскава церемония в зала 5 на Inter Expo Center ще бъдат връчени годишните награди ARCHINOVA 2023.
 

Церемонията ще бъде част от програмата на ежегодния форум Архитектурно – Строителна седмица. Билетът за церемонията предоставя възможността и за безплатен вход на форума.

Посетителите от провинцията ще могат да ползват специална отстъпка за нощувка в Metropolitan Hotel Sofia, част от Radisson Hotels. Линк за резервации: AI2023-Metropolitan.

Заредете се с незабравими емоции, като станете част от официалното награждаване на най-добрите проекти и реализации в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България. Нощта на церемонията ARCHINOVA е не просто скучна презентация на проекти, а празнична еманация на постиженията на една от най-креативните общности в България.
 
Отличията ще бъдат връчени след прецизната оценка от внимателно подбрано, независимо жури, съставено от изявени и доказани специалисти в областта на архитектурата и ландшафта, ценени в национален и световен мащаб.
 
Грабнете възможността да се запознаете в празнична обстановка с българската архитектурна и ландшафтна общност. Както винаги ARCHINOVA привлича стотици присъстващи от бранша на архитектурата и строителството. Събитието ще започне с коктейл в компанията на архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награда или номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители.

 

 

ВАЖНО!

За да получите достъп за вход е необходимо да закупите покана от Bilet.bg чрез бутона Вземи Покана

Вземете Вашата покана с отстъпка до 08.Март 2024 г.

Задължително носете Вашата покана - разпечатана или дигитално.

Краен срок за регистрация: 04 Април 2024.

Ако желаете да получите фактура, моля попълнете Вашите фирмени данни в полето за регистрация в Bilet.bg


Програма

18:30 - 19:00 ч.: Посрещане & Welcome Drink
19:00 - 20:30 ч.: Официална церемония. Водещ: Стефан Щерев
20:30 - 22:30 ч.: Коктейл


Бъдете част от тържественото обявяване на номинираните и награждаване на победителите!
Очакваме ви!

Партньори


ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР


ЗЛАТНИ СПОНСОРИ


СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ


СПОНСОР СЪБИТИЕ


ПАРТНЬОРИ


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ


ОРГАНИЗАТОРИ

© 2020 Archinova All rights reserved!