Участник 2022

Категория: Реализации - Многофамилни жилищни сгради и жилищни к-си

ХАРМОНИЯ

Проектант: АРТЕКС ПРОЕКТ ЕООД, арх. Лъчезар Данаилов, арх. Диана Дамянова, арх. Пламен Пламенов Мирянов

Информация

В ХАРМОНИЯ С РИТЪМА НА ГРАДА

Домът в ХАРМОНИЯ поставя човека в едно подчертано комуникативно и перспективно място: пресечката на два главни булеварда – бул. Драган Цанков и бул. Г. М. Димитров.

Но най-важното, за да живеем в хармония с ритъма на столицата, е непосредствената близост на сградата до метростанция. Така можете да организирате много по-прецизно изпълнения си с активности ден като същевременно разчитате на спокойствието на сигурната, комфортна и здравословна среда на живот, която „ХАРМОНИЯ“ осигурява.

Апартаментите са разнообразни като площ и разпределение, за да отговорят на многообразието от търсения и вкусове. Южното изложение е преобладаващо, а приказните панорамни гледки зареждат с оптимизъм.

Жилище в ХАРМОНИЯ Ви осигурява завидна локация, архитектура на световна висота, многофункционалност и безкомпромисното качество с почерка на АРТЕКС.

Жилищната сграда ХАРМОНИЯ впечатлява с 16-етажния си ръст. Тя се извисява като още една сграда - символ на София, на нейното ново самочувствие. Неповторимата естетика – синтез на класическата чистота и дръзка модерност – не е въпрос само на фасада, а е всепроникваща във всеки един детайл.

Жилищата и споделените части са проектирани да излъчват изтънченост и лекота на обитаване.
Със своите две зони – за шопинг и живеене, сграда ХАРМОНИЯ израства като архитектурна композиция, която откликва на потребностите на хората и прави самата зона по-функционална, по-оживена и по-зелена.

В съзвучие с принципа на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ да строи, внасяйки естетика и свежест в сърцето на големия град, пред сградата ще бъде създаден собствен уникален зелен парк.

Зеленият оазис на „ХАРМОНИЯ“ се простира на 7 000 кв. м. и дава свободата човек да се слива с облагородената природна среда – един екологичен лукс, за който всички хора мечтаят.

Със създаването на паркове и зелени площи, рекуператорна инсталация за чистотата на въздуха в дома, топло- и шумоизолацията, домовете на АРТЕКС поддържат здравето на човека.

Специалният ландшафен проект, грижливо оползотворяващ всеки сантиметър в парка, осигурява тематични кътове и зони за отдих, озеленени със специално подбрана растителност и красиви цветя. За изграждането на частния парк към сградата ще бъде използвана естествената денивелация на терена, което ще осигури удобен достъп от всички страни, а паркирането е предвидено в няколко сутеренни нива.

Вдъхновението за ХАРМОНИЯ е енергичният ритъм на София. Той стимулира всички живеещи в столицата да търсят най-доброто, да се наслаждават на най-доброто и да дават най-доброто от себе си.

ХАРМОНИЯ е за тези, които ценят възможностите, които предоставя нашата все по-стремително развиваща се европейска столица.© 2020 Archinova All rights reserved!