Новини

114 са подадените проекти в Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2022

114 са подадените проекти в Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2022 – два пъти повече от миналогодишните. Конкурсът е организиран в две направления – „Архитектура“ и „Урбанизъм, ландшафтен дизайн и градска среда“, а подкатегориите са „Проекти“, „Реализации“ и „Концептуални проекти“. Подадените разработки са публикувани в сайта на ARCHINOVA и ще бъдат оценявани поотделно в двата типа направления от различни членове на журито.

По регламент във всяка категория журито излъчва победител, но в зависимост от качествата на подадените проекти, обекти и концепции има право и да не определи победител в дадена категория. Ако участващите проекти, обекти и концепции в някоя от категориите са три и по-малко от три, организаторите имат право да я премахнат или да я обединят с друга подходяща за целта. Победителите получават статуетка приз и грамота.

Церемонията по награждаването в Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2022 очаквайте на 12 октомври. Събитието дава възможност и за неформални срещи, по време на които да бъдат споделени идеи между участниците и фирмите, които изпълняват проектите.

Организатори на конкурса са Ka6tata.com, The-building.bg и Citybuild.bg.

Партньори


ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР


ЗЛАТНИ СПОНСОРИ


СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ


СПОНСОР СЪБИТИЕ


ПАРТНЬОРИ


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ


ОРГАНИЗАТОРИ

© 2020 Archinova All rights reserved!