Организатори

org-1

ka6tata.com

Списание "ОЩЕ ЗА КЪЩАТА" е  онлайн списание за архитектура, строителство, интериор, екстериор и лайфстайл и новини. Предназначено е за широк кръг читатели и специалисти. Представя проекти и реализации на къщи, интериори на къщи и апартаменти, съвети и информация за строителство, за най-новите технологии и строителни материали, мебели, материали и технологии за довършителни работи, озеленяване  и др..

"ОЩЕ ЗА КЪЩАТА" е списанието, което е винаги полезно при реализиране на всяка ваша идея и проект и ви насочва към  компетентни експерти при решаване проблеми с вашите сгради и архитекти и дизайнери, когато искате са създадете вашия нов дом или градина.

org-1

Citybuild.bg

Citybuild.bg е водеща платформа за архитектура, строителство и дизайн, чието присъствие от 2006-та година е неизменен фактор сред архитектурната и строителна общност в бранша.

org-1

the-building.eu

THE BUILDING е специализирана онлайн медия за архитектура, строителство и управление на обществени сгради. Представя реализации, проекти и строителни и архитектурни технологии и материали.

Ориентирана е към специалисти в архитектурно строителния бранш, инвеститори, предприемачи, специалисти по поддръжка и експлоатация на сгради и недвижими имоти.

© 2020 Archinova All rights reserved!