За наградите

ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS

Конкурсът, който поставя в светлината на прожекторите качествената архитектура, поощрява стойностните проекти, смелите и иновативните идеи, дава път за изява на таланта и интелекта, отстоява високото качество и ценности, търси съкровения баланс между инвестиция и идея, оценява безпристрастно и честно достойнствата на всяка творба, отличава устойчивата, функционалната и красивата архитектура с поглед в бъдещето, но не се отказва от уроците на миналото в непреходните архитектурни образци конкурсът, който поставя фокус върху Вашите постижения.

Това е Вашият Конкурс - за десета поредна година отправяме предизвикателство към всички, които не се уплашиха и не изоставиха мисията да създават, дори в днешните трудни  времена.

Добре дошли! 

 

За приза

Archinova Architecture Awards са знак за почит и уважение, заслужено и престижно звание, резултат от усилен труд! Те се печелят не само с професионализъм, умения и талант, но и с много емоция, вложена в творбата. Незабравимо е усещането да се изправиш пред колегите си като победител в конкурса и да откриеш в очите им подкрепа и признание за своя труд, да усетиш  съпричастност и да чуеш искрени аплодисменти за постигнатото. Заслужава си!

Церемонията

Церемонията по връчването на „ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS “ е дългоочаквано събитие за архитектурната колегия и представителите на строителния бранш. По време на събитието се представят номинациите, следва тържествено награждаване, незабравими спомени в снимки, неформални срещи и разговори. За нас винаги е било гордост да бъдем организатор и домакин на толкова значимо събитие за архитектурната общност в България.
 


Защо да участвам?

ARCHINOVA е независима платформа, която дава шанс за изява на млади и на утвърдени таланти, които работят в името на каузата за по-добра, по-красива и стойностна среда за живот. Всичко създадено остава и носи отпечатъка на автора си, както и неговото послание. Ние създадохме този конкурс, за да приветстваме таланта, да осигурим защитено от комерсиални цели поле за изява, да дадем гласност и възможност да се легитимирате на архитектурната сцена в национален и международен мащаб.

Получавате Сертификат и Приз – знак за висок професионализъм, креативност, иновативност и талант.
Етикета “Победител” на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS може да използвате за вашите дигитални и принт комуникации. Вашите творби остават в постоянната презентация в галерията на сайта, с линк към Вашата компания или личен сайт. 

 

Очакваме Вашите проекти!

 

Lorem ipsum dolor sit

  • 1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.
  • асдасда асд

Lorem ipsum dolor sit

  • 2. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.

Lorem ipsum dolor sit

  • 3.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.

Lorem ipsum dolor sit

  • 4. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.

Lorem ipsum dolor sit

  • 5. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Culpa iste laborum sint totam unde! Ad aspernatur atque cum doloribus exercitationem fugit id, iste libero nam nobis quibusdam quo sint temporibus.
 

Партньори


ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР


ЗЛАТНИ СПОНСОРИ


СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ


СПОНСОР СЪБИТИЕ


ПАРТНЬОРИ


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ


ОРГАНИЗАТОРИ

Организатори

org-1

CityBuild.bg

Citybuild.bg е водеща платформа за архитектура, строителство и дизайн, чието присъствие от 2006-та година е неизменен фактор сред архитектурната и строителна общност в бранша.

org-1

Списание "ОЩЕ ЗА КЪЩАТА"

Списание "ОЩЕ ЗА КЪЩАТА" е месечно онлайн списание за архитектура, строителство, обзавеждане и озеленяване. Предназначено е за широк кръг читатели и специалисти. Представя проекти и реализации на къщи, съвети и информация за най-новите технологии и строителни материали за фамилната къща.

org-1

THE BUILDING

THE BUILDING е специализирана онлайн медия за архитектура, строителство и управление на обществени сгради. Представя реализации, проекти и строителни и архитектурни технологии и материали.

© 2020 Archinova All rights reserved!