Новини

Гледайте церемонията по награждаването от конкурса ARCHINOVA 2021

Церемонията по награждаването в конкурса ARCHINOVA 2021 се състоя в Интер Експо Център в София на 6 октомври при спазване на всички противоепидемични мерки. Тази година проектите бяха оценявани в 8 категории, обединяващи всички теми на конкурса през изминалите 7 години, и една нова категория, включваща урбанистични проекти. Деветчленното жури оцени отделно проекти, реализации и концепции, като в последната категория се състезаваха и студентски проекти. Журито номинира 22 проекта от 60 участващи в конкурса. 6 от проектите са отличени с призове. Присъдени са и 4 специални награди.       

 

В Осмото издание на конкурса Годишните архитектурни награди ARCHINOVA журито беше с председател арх. Христина Христова и членове арх. Владимир Михов, арх. Георги Бачев, арх. Лорита Панова, арх. проф. д-р Орлин Давчев, арх. Радо Илиев, арх. Румен Първанов, арх. Светослав Станиславов и арх. Тихомир Казаков.

 

За тези, които искат да усетят атмосферата на церемонията по награждаването и да видят авторите на спечелилите проекти, подготвихме видео от събитието, в което ще чуете коментари на председателя на журито, на партньорите на конкурса, и, разбира се – на победителите.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4IjNhnzGeKQ

 

ARCHINOVA е архитектурен конкурс, който поощрява и популяризира качествената архитектура. Организатори на наградите са специализираните медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн Citybuild.bg, Ka6tata.com и The-Building.eu.

Генерален партньор:

Alukönigstahl

Златни спонсори:

Wienerberger

Grohe

Ideal Standard

Сребърни спонсори:

Hörmann

Semmelrock Stein+Design

Спонсор:

ETEM

Партньори:

Съюз на архитектите в България (САБ)

Камара на архитектите в България (КАБ)

Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ)

Архитектурно-строителна седмица (АСС)

Интер Експо Център (ИЕЦ)

Медийни партньори:

Detaili.bg

Dibla

Stroiteli.bg

сп. „Жилища"

Партньори


ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР


ЗЛАТНИ СПОНСОРИ


СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ


СПОНСОР СЪБИТИЕ


ПАРТНЬОРИ


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ


ОРГАНИЗАТОРИ

© 2020 Archinova All rights reserved!