Новини

Гост от мултинационално архитектурно студио идва за награждаването в "ARCHINOVA 2019"

Архитект Фредерик Якобс от Conix DBRM architects ще бъде специален гост на церемонията по награждаване на "ARCHINOVA 2019".

Фредерик Якобс е архитект с магистърска степен по управление на сгради. Той е един от основателите на CONIX RDBM Architects и се фокусира върху реализацията на проектите и управлението на социалната отговорност на основния бизнес на компанията.

Conix DBRM architects създават архитектура, която се съобразява с даденото пространство и предлага смислен отговор на нуждите на клиента, местоположението, обществото и духа на времето. За да прави това, студиото е разработило уникална методология, която му позволява да създаде интегрирана концепция, която следва четири етапа: изследвания, проектиране, изграждане и поддържане. Целта е създаване на архитектура, която предлага добавена стойност както на потребителите, така и на обществото като цяло. "Искаме нашата архитектура да бъде функционална, гъвкава и естетична - сега и за в бъдеще", казват от студиото.

Мултидисциплинарният екип от 65 души на Conix DBRM architects е комбинация от компетенции, академична подготовка, възраст, националност и култура. Студиото има офиси в Белгия, Холандия и Мароко. То се фокусира върху специфичната типология на сградата, а обширното му портфолио включва нови сгради, реконструкции и ремонти в областта на жилищни проекти, училища, културни проекти, търговски сгради, офиси, банки, промишлени проекти, но също така и развитие на имоти, планиране, интериорен и продуктов дизайн.

Арх. Фредерик Якобс ще бъде специален гост лектор по време на награждаването в шестото издание на конкурса „Годишни архитектурни награди ARCHINOVA", който отличава качествената архитектура и иновативни решения.

Посещението му ще се осъществи със съдействието на компанията Reynaers, която е генерален спонсор на конкурса.

Партньори


ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР


ЗЛАТНИ СПОНСОРИ


СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ


СПОНСОР СЪБИТИЕ


ПАРТНЬОРИ


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ


ОРГАНИЗАТОРИ

© 2020 Archinova All rights reserved!