Новини

Вижте запомнящи се моменти от юбилейната церемония по награждаването

Дни преди старта на следващото издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS вижте запомнящи се моменти от юбилейната церемония по награждаването

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=y1kivYR3O24

Малко преди старта на следващото 11-о издание на Годишните архитектурни награди ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS ви предлагаме да видите синтезирано най-интересните моменти и коментари от церемонията по награждаването в юбилейното издание на конкурса за 2023 година. Мащабното събитие се проведе на 4 април тази година в Интер Експо Център в София в рамките на Архитектурно-строителната седмица. Водещ на церемонията беше Стефан Щерев.

 

И в юбилейното издание на конкурса под мотото „10 години в подкрепа на креативността” основните направления бяха „Архитектура“ и „Урбанизъм, ландшафтен дизайн и градска среда“. Участваха 99 проекта в 18 категории, разделени в три основни групи: реализации, проекти и концепции. Журито отново беше в два различни състава за двете направления. То определи 20 отличия: 15 основни приза в отделните категории, 3 специални награди и 2 награди за отличителна архитектура, които се връчват за първи път.

По повод юбилея на победителите беше връчен приз с нова визия. Фоайето на залата показа дигитална изложба с всички наградени и номинирани реализации и проекти, както и ново графично оформление на Годишните архитектурни награди с акцент върху юбилейното издание. С коктейл и музикални изпълнения беше отпразнувана Десетата церемония по награждаването в ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS.

Партньори


ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР


ЗЛАТНИ СПОНСОРИ


СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ


СПОНСОР СЪБИТИЕ


ПАРТНЬОРИ


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ


ОРГАНИЗАТОРИ

© 2020 Archinova All rights reserved!